Tung flytt i Uppsala - Pianoflytt, kassaskåpsflytt m.m.

Uppsala Stadsbud utför tung flytt i Uppsala och Stockholm, samt delar av Norden och södra Sverige. Vi kan ta hand om och hjälpa dig att flytta tunga saker; kassaskåp, pianon, flyglar, ventilationsaggregat, ställverk, pannor, större tavlor och mycket mer.

Att flytta tunga föremål bör alltid hanteras av yrkesmän för att undvika skador. Tung flytt som utförs av oerfarna lyftare kan lätt leda till svåra personskador. Dessutom riskerar godset att förstöras på grund av olycka eller inkorrekt hantering. Vi på Uppsala Stadsbud noga med att lyfta rätt och flytta dina föremål säkert.

Behöver du till exempel hjälp med pianoflytt i Uppsala så bör det utföras med ansvar och omsorg, så att instrumentet kommer fram oskadat. Det kan vi på Uppsala Stadsbud hjälpa dig med. Vi hjälper även till med kassaskåpsflytt och andra tunga föremål som behöver flyttas till din nya bostad eller kontor. Vi är din flytthjälp i Uppsala när du behöver hjälp med flytt av tunga saker.

Uppsala Stadsbud är din expert på tung flytt i Uppsala sen 1887

Prata med Uppsala Stadsbud om dina behov av att flytta tunga saker inom Uppsala!

Så förbereder du möbler och större lösa föremål inför flytt

En del saker är för stora för att packas i lådor, men behöver ändå förberedas inför flytt. Det gäller till exempel möbler, maskiner och fritidsutrustning.

När du monterar isär möbler är det mycket viktigt att packa ner skruvar och beslag på ett sätt som gör att du lätt kommer åt dem när du ska montera ihop möblerna igen. Lägg därför alla skruvar och beslag i uppmärkta påsar som du packar i en tydligt uppmärkt låda, eller så tejpar du fast påsen på möbeln skruvarna hör till. Var mycket noggrann med detta, för det är få saker som är så irriterande som att inte hitta rätt skruvar när du ska inreda din nya bostad!

En del saker är mer tidskrävande att förbereda än andra. Vi rekommenderar därför att du i god tid börjar med följande:

Möbler

Maskiner och elektronik

Övriga större föremål

  • Rulla ihop och knyt om mattor.
  • Tejpa ihop gardinstänger, skidor, stavar och liknande.
  • Slå in stora tavlor och speglar med bubbelplast.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert på din flytt

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar

Begär offert