Flyttjänst har blivit en RUT-tjänst!

Nu kan du som privatperson utnyttja RUT-avdraget när du anlitar en flyttfirma. Från och med 1 augusti 2016 ingår ”flytt av bohag mellan bostäder” i RUT-tjänster. Det tycker vi på Uppsala stadsbud är fantastiskt eftersom vi strävar efter att kunna hjälpa så många som möjligt med sin flytt.

Kontakta oss på 018-13 01 75 eller begär din kostnadsfria offert här.

Några av anledningarna till att man gjort det här tillägget till RUT-tjänsterna är att man hoppas skapa nya jobbmöjligheter inom den vita arbetsmarknaden. Man hoppas också att den nya bestämmelsen kan uppmuntra folk till att anlita flyttfirmor istället för att flytta sitt bohag själv. Vi på Uppsala stadsbud vill hjälpa dig göra din flytt så enkel och smidig som möjligt, därför hjälper vi till i hela ledet från nedpackning till uppackning.

Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget bara gäller flytt mellan egna boenden och inte mellan butiker och hem. Med andra ord går det inte att få RUT-avdrag vid inköp av nya möbler. Däremot ingår transport till och från ett magasin om det är en naturlig del i flyttledet. Vill du veta mer om RUT-avdrag vid bohagsflytt är du alltid välkommen att höra av dig till oss.