Vem har sagt att företagsflytt är komplicerat?

Du kan lita på att Uppsala Stadsbud tillhandahåller flexibla flyttlösningar för företag och projektleder flytten från start till mål, oavsett ert företags storlek och behov.

Tryggt

Uppsala Stadsbud har yrkestillstånd och är medlemmar i Svenska Åkeriförbundet och ABC-Åkarna. Vi är även fullt försäkrade.

Kvalitet

All personal inom Uppsala Stadsbud är serviceinriktade och har den utbildning som krävs för att utföra arbetet med god kvalitet.

Säkert

Uppsala Stadsbud har utmärkelsen Högsta kreditvärdighet 2016.

Så här går en företagsflytt till

Vi garanterar dig en smidig företagsflytt med så få störningsmoment som möjligt. Vi har lång erfarenhet av att flytta stora verksamheter från en lokal till en annan och har optimerat vår process för att du inte ska behöva slösa tid eller pengar.

VI erbjuder en kostnadsfri besiktning där vi tillsammans kan planera den tänkta flytten. Med god planering kan vi minimera störning i den dagliga driften och se till att snabbt få igång verksamheten i de nya lokalerna. Vi har all utrustning redo som behövs för att flytta möbler och material och hjälper till med allt från nedpackning till uppackning. I vårt erbjudande ingår också, förutom transport, även montering av möbler och bortforsling av skräp till soptipp, återvinningscentral och brännugn.

1. Bokning

Ring oss på 018-13 01 75 eller skicka en förfrågan online.

2. Besök

Innan en flytt gör vi ett kostnadsfritt besök hos er där vi tillsammans går igenom behoven och era önskemål.

3. Flytt

Vi ser till att era saker flyttas dit ni vill med stor försiktighet.

4. Support

Vår hjälpsamma kundsupport finns med hela vägen från bokning till betalning.

När du beställer företagsflytt står vi för:

  • Flyttkartonger för uthyrning
  • Kostnadsfri besiktning och planering
  • Montering av möbler
  • Nedpackning och uppackning av allt från kontorsplatser till arkiv
  • Omflyttningar
  • Transporter till återvinning, soptipp och brännugn

Flyttstäd

Vi på Uppsala stadsbud erbjuder flyttstädning via en extern städfirma för att underlätta så mycket som möjligt för dig under din flytt. Vi vet att det är nog så mycket att tänka på när man ska flytta till ett nytt ställe, lämna ifrån sig gamla lokaler och se till att man får med sig allt.

Flyttstädning innebär mer än att torka av synliga ytor och dammsuga golvet. En grundlig rengöring av hela lokalen kan vara nödvändig innan du lämnar ifrån dig nycklarna och höga krav ställs både från fastighetsägaren och de som ska ta över.

Genom att planera och fördela arbetskraften kan flytten bli en smidig process. Vi hjälper dig från nedpackning till uppackning och när lokalen är tömd tar vi in en extern firma som ser till att ytorna blir skinande rena.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert på din flytt

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar

Begär offert