Flytthjälp i Uppsala
– Uppsala Stadsbud hjälper dig att flytta

Uppsala Stadsbud erbjuder professionell transport och flytthjälp i Uppsala. Vi har lång erfarenhet av godshantering – inklusive packning, lastning och tunga lyft – och ser till att flytten går snabbt och tryggt. Kontakta oss med ditt uppdrag för kostnadsfri offert eller om du har specifika frågor om hur det går till att flytta.

Ska du flytta? Vi utför flytt i Uppsala för både företag och privatperson. Vår personal kan ansvara för allt från packning och leverans till bärhjälp, uppackning och montering av såväl bohag som kontor – allt efter kundens behov och för att du ska känna dig trygg när du anlitar oss som din flytthjälp.

För bohagsflytt erbjuder vi dessutom flyttkartonger till utlåning, och åt företagskunder kan vi även hantera transporter till återvinning, soptipp och brännugn. Allt för att din flytt ska gå smidigt och enkelt till.

Uppsala Stadsbud har yrkestillstånd och är fullt försäkrade hos Trygg Hansa samt bohag 2000. Alla våra förare har C-körkort och kan flytta med de stora flyttbilarna, så att alla typer av gods kan lastas korrekt. Det minskar antalet resor, vilket sparar på både tid, pengar och miljö.

Vi är verksamma framför allt i Uppsala, Stockholm, södra Sverige samt inom Norden. Några andra exempel på orter vi når med våra budbilar är Gävle, Hallstavik, Norrtälje, Östhammar och Skutskär. Kontakta oss och låt os hjälpa dig att planera och utföra din flytt! Uppsala Stadsbud – din flytthjälp i Uppsala med omnejd.

Tung flytt

Uppsala Stadsbud utför tung flytt i Uppsala och Stockholm, samt delar av norden och södra Sverige. Vi kan ta hand om att flytta det mesta, inklusive kassaskåp, pianon, flyglar, ventilationsaggregat, ställverk, pannor, större tavlor, och mycket mer.

Läs mer

Bohagsflytt

Vi tar hand om din flytt, allt från nedpackning till uppackning av din flyttning. Vid privata flyttningar ingår lån av flyttkartonger, dessa lämnas åter till flyttfirman då kunden är klar med sin uppackning.

Läs mer

Kontorsflytt

Kontorsflyttning är en besvärlig – men nödvändig – verklighet för de flesta verksamheter. För att undvika onödigt slöseri av tid och pengar, anlita Uppsala Stadsbud för kontorsflytt i Uppsala.

Läs mer

Vi hjälper dig planera din flytt från början till slut.