Flytthjälp i Uppsala
– Uppsala Stadsbud hjälper dig med flytten

Uppsala Stadsbud erbjuder professionell transport och flytthjälp i Uppsala. Vi har lång erfarenhet av godshantering – inklusive packning, lastning och tunga lyft – och ser till att flytten går snabbt och tryggt. Kontakta oss med ditt uppdrag för kostnadsfri offert.

Vi utför flytt i Uppsala för både företag och privatperson. Vår personal kan ansvara för allt från packning och leverans till uppackning och montering av såväl bohag som kontor – allt efter kundens behov.

För bohagsflytt erbjuder vi dessutom flyttkartonger till utlåning, och åt företagskunder kan vi även hantera transporter till återvinning, soptipp och brännugn.

Uppsala Stadsbud har yrkestillstånd och är fullt försäkrade hos Trygg Hansa samt bohag 2000. Alla våra förare har C-körkort och kan flytta med de stora flyttbilarna, så att alla typer av gods kan lastas korrekt. Det minskar antalet resor, vilket sparar på både tid, pengar och miljö.

Vi är verksamma framför allt i Uppsala, Stockholm, södra Sverige samt inom Norden.

Tung flytt

Uppsala Stadsbud utför tung flytt i Uppsala och Stockholm, samt delar av norden och södra Sverige. Vi kan ta hand om det mesta, inklusive kassaskåp, pianon, flyglar, ventilationsaggregat, ställverk, pannor, större tavlor, och mycket mer.

Läs mer

Bohagsflytt

Vi tar hand om din flytt, allt från nedpackning till uppackning av din flyttning. Vid privata flyttningar ingår lån av flyttkartonger, dessa lämnas åter till flyttfirman då kunden är klar med sin uppackning.

Läs mer

Kontorsflytt

Kontorsflyttning är en besvärlig – men nödvändig – verklighet för de flesta verksamheter. För att undvika onödigt slöseri av tid och pengar, anlita Uppsala Stadsbud för kontorsflytt i Uppsala.

Läs mer

Vi hjälper dig planera din flytt från början till slut.