Söker du flyttfirma i Hallstavik?

Uppsala Stadsbud är din flyttfirma i Hallstavik. Vi erbjuder flytthjälp av hem och kontor, pianoflytt och transport av liknande tunga föremål, men också magasinering. Du får snabb och trygg flytthjälp av proffs som hanterar dina ägodelar med omsorg. Tveka inte att kontakta oss!

Vi åtar oss alla typer av uppdrag i Uppland, Stockholm och hela södra Sverige. Självklart är vi försäkrade via Trygg Hansa och medlemmar i Svenska Åkeriförbundet. Att du som kund blir nöjd och får riktigt bra flyttservice till ett konkurrenskraftigt pris är det viktigaste för oss. Vill du veta kostnad för just din flytt? Välkommen att fylla i vårt offertformulär på hemsidan så återkommer vi med ett bra pris.

Ring oss idag på 018-13 01 75 eller begär offert!

En erfaren flyttfirma Hallstavik med anor från 1887

Med vår flyttfirma Hallstavik får du en smidig flyttlösning oavsett storlek på din flytt. Har du köpt lägenhet och vill flytta möbler? Har företaget expanderat och behöver flytta in i större lokaler? Vi fixar det!

Att flytta är ett tungt och energikrävande arbete, men vänder du dig till oss på Uppsala Stadsbud blir din nya bostad eller kontor en positiv upplevelse från dag ett. Är du privatkund får du låna flyttkartonger av oss, vi kan även hjälpa till med nedpackning och uppackning. Och söker du bud, uthyrning av förråd eller godstransporter har vi det du behöver.

Uppsala Stadsbud är din personliga flyttexpert

Med anor från 1887 har Uppsala Stadsbud erfarenheten och kunskapen du behöver till din flytt. Snabba besked, moderna flyttfordon och verksamhet i Uppsala, Stockholm, södra Sverige och Norden gör oss till ett populärt val när det är dags att flytta. Bohagsflytt, kontorsflytt, bud eller transporttjänster? Vi erbjuder kompletta och heltäckande flyttlösningar som gör dig nöjd – så att du kan fokusera på din nya bostad.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert på din flytt

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar

Begär offert