Hyra förråd Uppsala – Uppsala Stadsbud hyr ut förrådsutrymme

Har du behov av förvaring? Då kan du kontakta oss på Uppsala Stadsbud. Hos oss kan du hyra förråd Uppsala för magasinering av möbler och andra saker du inte har plats med hemma. Hyr förråd, kortsiktig eller långsiktigt.

Vi har plats för allt som du inte har plats för hemma. Allt från enstaka kartonger till hela bohag eller kompletta kontorsinredningar. Hos oss kan du hyra förråd för utrymmet du behöver, och vi ser till att dina möbler, din utrustning och allt annat gods är i tryggt förvar.

Vårt förvaringsutrymme är öppet för både privatpersoner och företag. Lokalerna är torra, varma och tempererade för att hålla ett jämt förvaringsklimat. Dessutom ligger de inte långt ifrån centrala Uppsala.

Behöver du hyra förrådet för en längre period, för att du inte har plats för arvegods som du inte vill göra dig av med, eller en plats att förvara andra saker du vill spara? Eller behöver du ett förråd kortsiktigt eftersom du ska hyra ut din lägenhet och resa jorden runt? Inga problem, hos oss hyr du som företag eller privatperson tryggt ett förråd oavsett längd på förrådshyran.

Prata med oss för att hyra förråd i Uppsala för magasinering!

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert på din flytt

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar

Begär offert