Storage Uppsala – hyr en extra förvaringsplats

Hyr storage i Uppsala, en förvaringsplats för saker, möbler och andra prylar som du inte har plats för hemma och som du inte är redo att göra dig av med ännu. En smart förvaringslösning under kort eller lång tid, du väljer.

Att flytta mellan studentbostäder och att flytta till en mindre lägenhet kan ställa till besvär. Om du t ex precis har ärvt en stor och fin möbel från en släkting, som du inte har plats för i din lägenhet. Eller om har en massa barndomsminnen som du vill behålla men inte plats för. Eller om du har kommit in på drömutbildningen och fått ett möblerat studentrum där du inte kan förvara dina ägodelar. Då är det perfekt med extra storage, ett extra förvaringsutrymme i väntan på att du flyttar till större, är klar med utbildningen eller är tillbaka från utlandsstudierna.

Att hyra storage av oss i Uppsala kan också vara smart om du ska hyra ut din lägenhet i andra hand, men har möbler och prylar som du är rädd om eller inte vill att hyresgästen ska använda. Att förvara sakerna på en förrådsplats hos oss på Uppsala Stadsbud kan då kännas tryggare för både dig och den du hyr ut till.

7 fördelar och möjligheter med att hyra storage och ett extra utrymme när du inte har plats hemma eller är på resande fot under en period:

  • Du kan behålla de möbler som du ärvt eller investerat i men inte har plats för i dagsläget
  • Ordning och reda hemma, det du inte behöver just nu kan du förvara i ditt storage
  • Förvaring av möbler och saker du är rädd om, när du hyr ut din lägenhet i andra hand
  • Förvara barndomsminnen i ett storage som du inte har plats för i föräldrahemmet eller i studentlyan
  • Du väljer längd på hyran
  • Säker förvaring i bra miljö, så att dina prylar håller
  • Stick utomlands på långresa eller utbildning och förvara dina saker säkert hos oss

Det här är bara några fördelar med att hyra storage. Oavsett anledning och vilka saker du behöver förvara hos oss, så är det ett smart och säkert sätt när du inte vet var du ska göra av dina saker.

Kontakta oss för att höra mer om hur det går till att hyra storage.