Söker du en flyttfirma i Östhammar? Uppsala Stadsbud löser din flytt

Uppsala Stadsbud är din personliga flyttfirma i Östhammar. Vi hjälper dig med bohagsflytt, flytt av kontor och arkiv, pianoflytt, bud och andra flyttjänster – alltid till ett bra pris och med nära kundkontakt. Tveka inte att kontakta oss om du söker flytthjälp.

Det är mycket att tänka på när utflyttningsdatumet närmar sig. Med oss får du expertkunskap och smarta lösningar på alla flyttbehov, oavsett hur krångliga de kan vara. Vi lyssnar på dig och sköter din flytt snabbt, effektivt och med stor omsorg om dina ägodelar. Företaget är fullt försäkrat via Trygg Hansa, ett bevis på att du får trygg flytthjälp med stor omsorg om dina ägodelar.

En flyttfirma Östhammar med många fina kundomdömen

Vänd dig till oss när du letar efter en flyttfirma i Östhammar. Stora flyttbilar, noggrann flyttpersonal och rätt redskap gör att din nya bostad blir en positiv upplevelse från dag ett!

Uppsala Stadsbud har många fina omdömen från kunder och vi är verksamma i Upplandstrakten och hela södra Sverige. Är du privatkund? Då får du låna flyttkartonger av oss, och om du vill hjälper vi även till med nedpackning och uppackning. Vi har allt du söker hos en professionell flyttfirma, våra team är punktliga, snabba och har de certifieringar branschen kräver. Kontakta oss om du har funderingar, eller fyll i vårt offertformulär så återkommer vi med ett förmånligt prisförslag.

Uppsala Stadsbud är din personliga flyttexpert

Med anor från 1887 har Uppsala Stadsbud erfarenheten och kunskapen du behöver till din flytt. Snabba besked, moderna flyttfordon och verksamhet i Uppsala, Stockholm, södra Sverige och Norden gör oss till ett populärt val när det är dags att flytta. Bohagsflytt, kontorsflytt, bud eller transporttjänster? Vi erbjuder kompletta och heltäckande flyttlösningar som gör dig nöjd – så att du kan fokusera på din nya bostad.


Läs mer på vår hemsida, och har du frågor hjälper vi dig gärna!