Söker du flyttfirma i Skutskär? Vänd dig till oss på Uppsala Stadsbud!

När du söker flyttfirma i Skutskär erbjuder vi de flyttjänster du behöver. Vi hjälper dig med bohagsflytt, flytt av kontor och arkiv, samt tunga transporter. Även bud och evakueringar. Tveka inte att kontakta oss så ser vi till att du får en smidig och effektiv flytt!

Uppsala Stadsbud grundades 1887 vilket gör oss till en av Sveriges äldsta flyttfirmor. Vi blivit ett seriöst och omtyckt val för kunder som söker en billig flyttfirma utan att tumma på kvalitet. Medlemskap i Svenska Åkeriförbundet och försäkring från Trygg Hansa gör att du lugnt kan överlåta din flytt i våra händer. Välkommen att ringa 018-13 01 75 eller mejla till info@uppsalastadsbud.se så berättar vi mer.

Ring oss idag på 018-13 01 75 eller begär offert!

En flyttfirma i skutskär som ger dig en snabb och säker flytt

Att flytta är ett tungt arbete. Slipp besvär och tunga lyft och överlåt jobbet till en proffsig flyttfirma i Skutskär istället. Du får moderna och stora flyttbilar, branschledande kompetens och personal som hanterar dina ägodelar varsamt och med respekt.

Pianoflytt, transport av gods eller större flytt av hem eller kontor? Uppsala Stadsbud har lång och gedigen erfarenhet av alla sorters flyttar och hjälper dig precis så lite eller mycket du vill! Är du privatkund får du låna flyttkartonger av oss, och vi kan även sköta nedpackning och uppackning för dig som vill spara tid. Vi erbjuder även lång- och kortsiktig uthyrning av förråd om du har behov av förvaring.

Uppsala stadsbud är din personliga flyttexpert

Med anor från 1887 har Uppsala Stadsbud erfarenheten och kunskapen du behöver till din flytt. Snabba besked, moderna flyttfordon och verksamhet i Uppsala, Stockholm, södra Sverige och Norden gör oss till ett populärt val när det är dags att flytta. Bohagsflytt, kontorsflytt, bud eller transporttjänster? Vi erbjuder kompletta och heltäckande flyttlösningar som gör dig nöjd – så att du kan fokusera på din nya bostad.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert på din flytt

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar

Begär offert