Söker du flyttfirma i Norrtälje?

När du söker flyttfirma i Norrtälje är Uppsala Stadsbud ett tryggt val. Vi är Uppsalas mest erfarna flyttfirma och erbjuder flytthjälp för alla behov såsom flytt av hem och kontor, tunga transporter, pianoflytt, flytt av värdefulla historiska föremål och mycket annat. Tveka inte att kontakta oss om du går i flyttankar.

Du får en snabb och bekymmersfri flytt som präglas av ansvar och förtroende för dig som kund – du kan med andra ord vara trygg med att ditt gods kommer fram säkert och i tid. Som privatkund får du låna alla flyttkartonger du behöver av oss. Vill du ha hjälp med nedpackning och uppackning? Inga problem, vi hjälper dig gärna.

En flyttfirma i Norrtälje som ger dig en smidig flytt till ett bra pris

Att flytta är ett tungt och tidsödande arbete. Överlåt jobbet till oss på Uppsala Stadsbud så kan du slappna av med vetskapen att du får en smidig flyttprocess av erfaren och noggrann personal.

Vi är medlemmar i Svenska Åkeriförbundet och är försäkrade via Trygg Hansa, ett bevis på att vi tar varje uppdrag seriöst, oavsett storlek och karaktär. Vi har en flyttbil för varje behov, och även om vi inte vill profilera oss som en billig flyttfirma så håller vi riktigt bra priser. Välkommen att kontakta oss, eller fyll i vårt offertformulär på hemsidan så återkommer vi med pris för just din flytt.

Uppsala Stadsbud är din personliga flyttexpert

Med anor från 1887 har Uppsala Stadsbud erfarenheten och kunskapen du behöver till din flytt. Snabba besked, moderna flyttfordon och verksamhet i Uppsala, Stockholm, södra Sverige och Norden gör oss till ett populärt val när det är dags att flytta. Bohagsflytt, kontorsflytt, bud eller transporttjänster? Vi erbjuder kompletta och heltäckande flyttlösningar som gör dig nöjd – så att du kan fokusera på din nya bostad.


Läs mer på vår hemsida, och har du frågor hjälper vi dig gärna!