Söker du flyttfirma i Gävle?

Med Uppsala Stadsbud får du trygg och smidig flytthjälp. När du söker flyttfirma i Gävle är vi ett naturligt val, vi erbjuder flytt av hem och kontor, evakueringar och pianoflytt, men även magasinering och bud. Till riktigt bra priser utan att tumma på kvalitet. Välkommen att kontakta oss!

Vänd dig till oss så blir din flytt en positiv upplevelse från dag ett! Vi sköter effektiva flyttar varje dag och har alltid en smart lösning på dina flyttbehov, hur krångliga de än kan verka. Har du köpt lägenhet och vill flytta med kort varsel? Söker du en flyttfirma som har kunskap om transport av tunga föremål? Vi på Uppsala Stadsbud löser det! Medlemskap i Sveriges Åkeriförbund och försäkring hos Trygg Hansa gör att du kan känna dig lugn när du anlitar oss.

Ett tryggt val för flyttfirma i Gävle

När du söker flyttfirma Gävle hjälper vi dig gärna. Vi åtar oss uppdrag i Upplandstrakten, Stockholm, södra Sverige och Norden. Anlitar du oss kan du känna dig trygg med vetskapen om att dina saker hanteras på ett ansvarsfullt och varsamt sätt.

Som privatkund får du låna alla flyttkartonger du behöver, vi kan även sköta nedpackning och uppackning om du önskar. Du får en stor och modern flyttbil, en miljövänlig verksamhet och mångårig kompetens. Dessutom bjuder vi på en stor dos personlig service, så att du får en bra start på ditt nya boende som är fri från besvär och tunga lyft.

Uppsala Stadsbud är din personliga flyttexpert

Med anor från 1887 har Uppsala Stadsbud erfarenheten och kunskapen du behöver till din flytt. Snabba besked, moderna flyttfordon och verksamhet i Uppsala, Stockholm, södra Sverige och Norden gör oss till ett populärt val när det är dags att flytta. Bohagsflytt, kontorsflytt, bud eller transporttjänster? Vi erbjuder kompletta och heltäckande flyttlösningar som gör dig nöjd – så att du kan fokusera på din nya bostad.


Läs mer på vår hemsida, och har du frågor hjälper vi dig gärna!